* GOOGLE+ FANS *

* FANS *

Tuesday, October 30, 2012

~~ LAST SUNDAY JLN2 ~~




Hoi hoi hoi... haaahhh, dah few days tak masok n check blog sendiri. Paham2 ajer lah kalau takder new blogpost yer. Pastinyer BZ!! He he he. Actually takder lah aper2 citer yang menarik sbb routine memang macam biasa lately nie. 

Last Sunday tu, aku whole family kluar lah sbb nak beli barang dapor sikit2. Al maklum, cukup bulan kan.... And as usual kalau dah kluar, sure balik lambat lah. Kalau kluar kejap nak balik lebih baik jgn kluar kan.. Kah kah kah.... FIL memang ader kat umah aku sbb masa raya haji tu, hubby amik bawak balik umah. So bila hubby ckp ngan FIL yg kita nak kluar, dia pon kata nak ikot skali. Aku pelik gak sbb nanti mcm sikit ari tu pon gitu, nak ikot. Last2 terpaksa kita antar FIL balik dulu b4 teruskan agenda yang patot diuruskan. Sebab penat - biasa lah kan org dah berumur kalau diajak jln lama2 sure penat.

So masa kat Mydin Hypermarket, FIL aku dok kat area bangku2. Yerlah kalau kita nak ajak sekali rounding kat Mydin, confirm tak larat nanti. Kita terpaksa lah cepat2 carik barang kan.... (Tak suka aku lah kalau beli barang kelam kabut). Right after kita dah beli barang2 dapor tu, kita drove straight to Subang Parade sbb dah kelaparan. Manhattan Fish Market here we come....!!! Hehehehe. Jgn main2 tau...FIL pon mkn kat situ.. Hahaha...

Nampak tu.. bersepah kita mkn kan.... Dah mcm kucing.. he he he.

Ouh yer, citer nyer citer, lupa lak nak post gambar budak kecik Qis nie masa b4 kita kluar. Berposing2 tak padan kecik....












Haaahhh, dah tengok kan gambar2 si cilik nie.. Amcam....??? Hahahaha... Macam geram nak cubit dia pon ader kan. Keh Keh Keh... 

Bila dtg 'gedik' dia, nie lah jadi nyer. Hahaha... 

Ok lah, sampai here jer for today. Asam pedas ikan dlm kuali ngah memanggil2 mulut dan perut aku. :p :p :p. Sedap tau... Senang nanti, aku post lagi k. Nyum Nyum........ Ciaooo!!!!!


2 comments: