* GOOGLE+ FANS *

* FANS *

Wednesday, September 21, 2011

23rd day of Syawal

Syawal is ending real soon... *sob sob*. That means lots of things/errands to be done.. getting a renewal letter from PPD Sepang for my eldest girl school admission to secondary 1 next yr, renewal of student passes for 2 kiddos and long term passes for me and Qis for another year. Adoii.. pening pening when nothing can be done earlier... 


Im all well now.. Knees are as good as new.. lol. Satu hari today aku fed-up betol ngan si budak kecik nie.. Nak masak pon susah.. End up, 1 tgn dokong dia, lagi 1 tgn menumis bawang yg nak aku buat kuah lodeh. Today menu lontong ngan sambal tumis telor tapi sambal tumis nyer lom sempat buat.


Aku baru jer selesai nie buat kuah lodeh tu.. Seksa kebatinan ku bila masak mcm nie.. takleh focus sbb sambil masak sambil dokong anak. Letak kat walker dia bising, letak kat rocker dia bising, letak kat hall floor pon dia bising. Padahal bukannyer dia tak nampak aku kat dlm dapor tu.. Haaiiizzz.. Qis qis.......


At abt 5.30pm, baru lah siap sambal tumis. 

0 comments: