* GOOGLE+ FANS *

* FANS *

Thursday, June 14, 2012

~~ A NIGHTMARE FLASHBACK ~~








Hmm.. again, for today, early morning dah bgn n siap all except for cooking lah. Im in the mood of nak grg mee hoon. But still thinking again and again cos my father in law is here at home with me and usually he wants to eat rice lah for lunch and dinner. I nie actually dah bosan with rice. Nak mkn mee or roti2 jer but .......... Ikan i dah keluarkan cos thought that if I nak kene masak lauk, masak kari ikan jer done lah. While thinking of what to cook nie, tiba2 boleh terflash back pulak abt the ferrari n taxi accident yg happen kat Singapore. Semangat leh keluar kejap bila tgk video tu. 
Nanti i postkan video tu, u all tgk lah ek. Kalau nak comment abt it, sila - feel free to do so. 



 

So how?? Dah tgk kan?? Try imagine, U kat dlm taxi yg first tu. U ngah duduk diam2, tau2 U toleh ke kiri, U nampak ader ferrari tu tak slow down pon. Aper dlm fikiran u pada ketika tu? Gerun kan. Nyawa hilang mcm tu jer. Gara2 org lain. Allah kasi dia akal, dia tak pakai. Allah kasi dia mata, pon dia tak pakai. Yg worst nyer, Allah kasi dia hati, pooonnnn dia tak pakai. Macam mana tu....????  I tgk video nie, i rasa sympathy sgt to the family of taxi driver yg first tu. Dah lah sole breadwinner dlm family. Ader anak yg nak masok U tapi terpaksa ditangguh sbb kehilangan mata pencarian keluarga. Just because of the bloody ferrari driver tu. Dasar China-man. Kadang2 geram pon ader ah...Nasib baik ferrari driver tu mati. Kalau tak, nak ajer aku suruh doctor kasi dia injection 24hrs terus goal. 
K lah. I stop dulu k. Sebab dah terdengar2 suara kecil kat bilik atas yg dah memanggil2 suruh bawak dia turun bawah. Hehehehe. Nanti kalau ader aper2 news, I postkan lagi lah yer. (News atas nie pon dah berbulan yg lepas tapi tiba2 terasa nak post...)




0 comments: