* GOOGLE+ FANS *

* FANS *

Wednesday, June 13, 2012



Aiseyman.. today boleh termorning post lah.. Hehehehe. Well, since Im all done with the other chores and just waiting fr the chicken to defrost, here I am, posting early morning nonsense lah. Anyway, yesterday, I was browsing my FB, tergo (boleh gitu tergo ek), at Little Nur nyer FB. Memang ader LIKE FB created by parents dia tu. So I posted lah Salam Takziah utk parents nyer since I tak der chance to do so masa kat SG n bila balik few days back tu pon bz sikit. Nie pon luggage lom kemas lagi. Nak pack lengit, nak kemas balik pon lengit. Ok now back to arwah adik Nur kita, I go thru page dia n saw a video post frm Norleen, ibu kpd si arwah. Itu lah video terakhir yg sempat ibu nyer record sehari sebelom arwah menghembuskan nafasnyer yg terakhir. Innalillah dan al-fateha buat nyer. Anak sekecil tu menanggung kesakitan.. Dan ibunyer menjaga dgn penuh harapan utk si anak itu sembuh tetapi ternyata Allah tu lebih sayangkan adik Nur kita. Al-Jannah tempatnyer.. Below nie, I've post FB page nyer. Saper2 yg rasa2 free ke atau rindu ngan arwah adik Nur ke (walaupun takder related tapi terasa rindu dgn dia), sila2 lah browse yer. Buat jer blog nie mcm umah sendiri.. Nak tgk ke nak baca ke nak click mana2 ad ke, terpulang.... Hehehehe. K lah for the time being nie I stop kejap sbb ader budak kecik nie yg asik berdiri depan laptop so susah sikit nak type sbb kepala dia dah cukup utk block the whole laptop screen. 

https://www.facebook.com/pages/Little-Nur/386323031415543




0 comments: