* GOOGLE+ FANS *

* FANS *

Friday, September 7, 2012

~~HARI JUMAAT ALREADY LAH.... ~~

Masyaallah, kejap jer dah Jumaat... Tanpa kita sedari dah masok 3 minggu kita beraya kan... how time flies isnt it. Anyway, today aku posa lagi... last hari utk qada' balik posa ramadhan n posa 6. Lepas nie, kalau ader kesihatan, nak jugak buat posa isnin khamis... Save makanan n bolehlah suustkan badan lagi sbb time raya 1 wk tu jer dah asik nyekek jer kan, badan dah terasa berat balik pulak.. walaupun baju ngan sluar takder pulak rasa ketat ke aper.. Maybe just my self-conscious agaknyer.... 
Semalam, untuk iftar, aku buat mee hasil resepi dari seorang member... nama makanan tu "MEE SEAFOOD CAMPAK2". Hahahaha.. pelikkan.. tapi memang masak mee nie tak perlu kesopanan ataupun cara2 buat.. Just masokkan ajer aper yg u ada dlm fridge tu kan.. hehehe.. n walaaahh!!!! sebat jer masok dlm perut. Yang penting kenyang.. Wuakakakaka......
Ok, for today, lom plan nak buka aper. Just nak masak utk anak2 jer. Silap2 sbb nak kluar nanti ptg gi Jusco, aku beli ajer mknan utk buka.. hahaha. Tapi aper2 pon, nanti aku upload lah yer gambar.. tu pon kalau ingat.. keh keh keh. 
K lah.. untuk buat masa nie, tu jer dulu kita post yer.. nanti sambung lagi....


0 comments: