* GOOGLE+ FANS *

* FANS *

Tuesday, July 10, 2012

~~QIS LOVES WATERMELONS~~




Hey Hey... waahh dah  semakin lama, semakin jarang lak update blog ek. For the past week nie bz n kelam kabut sikit lah sbb father-in-law(FIL) I ader kat my house. Mana nak cuci baju yg banyak, sapu umah berkali2 sbb ader jer makanan yg jatuh kat floor, cepat2 masak sbb FIL kene mkn on time and etc lah. Anyways, hal ehwal anak2 mcm biasa lah. Takder aper yg fantastic to story abt. Hub pulak is down w flu - tu akibat degil tak nak dgr ckp kita, dia bedal rambutan n durian sekali dlm 1 hari. As for me pulak, lately nie badan rasa mcm penat sgt. Tak tau lah y. Mcm dah shag betol. 

Tadi I surf2 lah kat net nie, nak carik kalau ader jual GERBER fruit puffs utk Qis nie sbb dia suka sgt mkn tu. Kat sini I dah rounding dah, u name it, cold storage, giant, carrefour, jusco, kedai2 minimart..... suma takder jual Gerber puffs nie. Dat time I beli tu pon masa kat SG. Pelik betol, kat sana ada, sini pulak susah nak jumpa. Lain brand tu ader, tapi karang takot si Qis tak nak mkn lah pulak kan. I nie asik ckp2 pasal puffs tu, nak tau gak rupanyer mcm mana kan..... 

Haaahhh this is the one lah that she likes... but tu lah.. cannot get in Malaysia lah. Puas mencari. Now Im trying to find thru online if I can get it lah n hopefully I will. Kalau tak, terpaksa lah wait to be back in SG den boleh angkot 1 carton sekali.. Hahaha.
 Yesterday, ngah boring2 sbb ujan lebat  takleh nak tgk tv or surf internet, I pon relax 1 corner sambil suap Qis her favourite fruit - Watermelons!!!... So tgk suap2, terus tergerak nak take her video. So this is it... Enjoys k....




0 comments: