* GOOGLE+ FANS *

* FANS *

Tuesday, July 3, 2012

~~ 1 HR SIREN ~~



Selamat pagi semua... Dah baper hari nie tak dpt on, firstly sbb last weekend tu, Im all alone dgn the kids for 3 days straight sbb hubby takder. Dia balik kampung cos of some personal issues. So 3 hari dgn 3 budak yang bila baik, kecoh lepas tu terjerit2 lari sana lari sini. But bila gaduh, dah mcm WWF. 

Anyway, nak citer sikit what happened last nite. At abt 10pm gitu lah, as usual, tukarkan pampers n baju pyjamas Qis. So aft i removed her prev t-shirt, dia konon2nyer tu nak gurau lah dgn her sis. She threw her t-shirt to kakak n it hits kakak's face. Ntah kene mata ke tidak i didnt notice. Ended up kakak covered her eyes jer. I think becos of that, si kakak nie smacked Qis face using the t-shirt tu n terkena mata Qis. Saw what happened, aper lagi, my blood go up up up n away lah kan. Memang sah nak kene bebel mlm2. Yang si Qis dah start tu cebek2 mulut dia - dah mcm nak nangis. I then asked Qis "Pain ek?? Where pain??". Still with the cebek2 face, she pointed to her left side near eye area. Berbakol2 si kakak tu kene bebel by me. As for Qis, dia dah melalaklah like nobody biz. Started dari kat bawah, sampai naik atas kat bedroom, dah pujuk by me, pujuk by hub, pon tak jln.. makin ngada2 lagi ader lah.. Until at one point tu, i told her "Oklah, u nak nangis kan, u nangis dulu k. Mummy dah pujuk u still cry2 kan.. u cry first k. Mummy nak main game kat hp." Hahahaha.. gila kan. So while she was crying, I was happily playing my Annoying Orange game.. :P. After awhile, i angkat n placed her on my lap. Sambil nyanyi2 tu, suddenly she was quiet. Aiseyman, upanyer dah tido lah!!!! Betapa leganyer telinga beta...wuahahahahaha. 
Haaiizz... anak... anak.... macam2 ragam, mcm2 perangai, mcm2 tebiat!!! Yang pasti, Si Qis nie, hati dia lagi keras utk dipujuk compare to Danish!!! Hadddoiiiiii........ Sabar jer lah mummy....!!!!!



0 comments: