* GOOGLE+ FANS *

* FANS *

Tuesday, November 6, 2012

~~ MALAM YANG SEJUK ~~




Alo alo alo.... Aiseybedah, dah few days tak log on to update. Sorry lah yer. Bz mengemas umah dan jugak menge-pack luggage sebab hari sabtu nie nak balik SG. Untuk 2 wks jer since dah mula school holiday kan. And furthermore nie balik pon sebab nak buat new passport for me n my son nyer. So kene lah balik n takleh jgk lah balik SG lama2 sgt sbb hubby kat umah sorang. Yup! Dia tak ikot sekali sbb keje n tak dpt amik cuti time kita nak balik SG nie. Tapi takper lah kan.. sbb balik ader errands to do. 

Ok nak citer sikit - today satu hari time siang tadi routine mcm biasa. Menu hari nie pulak sesimple2 nyer - Sayur sawi jepun masak lemak, ikan selar goreng. ikan sepat asin dan sambal belacan. Sedap kannnnn... Ke ke ke ke.... Gambar takder lah nak amik.. sorry lah yer.. Tapi gambar lain ader. :) :) :)

Nak tengok tak gambar aper?? :P. Mesti nak tgk kan... K K.. gambar nie aku amik tadi. Dua kawan yang takleh dipisahkan (hehehe). Jap ekkkk, aku upload .......... tut tut tut tut tuuuuuuuuttttttttttt....................

Amcam.... hehehehe. Bila si Qis nie tido, mesti si Orion(kucing) nie sebok nak baring sebelah dia jgk. Sebantal pulak tu.. hehehehe. Besarnyer pun dah sama. Hahaha.


Hah!! Yang nie dah tukar position pulak si Orion nie. Besar kan kucing nie...???


Saper lagi besar? Hahaha. Amboi si Orion nieeee, siap tunjuk kaki dia yg seksi tu. Kah kah kah. Orion nie lebih kurang dah 2 tahun 8 bulan n si Qis nie 1 tahun 11 bulan. 


Bila si Qis nie ngah tido, barulah si Orion nie nak datang sebelah. Kalau Qis awake, jgn harap dia nak dekat. Si Qis nie pon takleh nampak Orion, confirm dia nak duduk dekat2 and lepas tu nak usap2 nak angkat2 nak pelok. Tapi si Orion nie tak suka sebab si Qis nie ader sikit punya ganas. Bila si Qis dekat jer, sure si Orion lari jauh2. Kalau tak pon dia rilek kat luar sebab rimas ngan Qis. 

Cuaca few days alhamdulillah, sejuuukkkkk jer. Tido sedap utk yang boleh tido lena lah. Tapi untuk aku yg senantiasa on standby nie, sama jer. Panas ke sejuk ke, still same - no difference.

Oklah, time dah dekat kul 10. Aku nak gosok tudung si anak dara betuah nie. Jap lagi si Qis nie pon sure pekik nak mintak naik atas. Badan aku pon dah lesu - tapi kan time sejuk2 cam nie, mcm teringin nak minum teh tarik pulak...(kenen2 kat hubby mintak2 dia nak buatkan. Wuakakakaka)

Sehingga kita berjumpa lagi, selamat mlm semua...... Gdnite.....!!!!!




1 comments: