* GOOGLE+ FANS *

* FANS *

Thursday, December 4, 2014

~~ SARAH SURPRISE BIRTHDAY ~~




Hai hai hai suma... aiseyman sorry lah yer.. smlm nak update pasal birthday Sarah tapi bz sgt.. tu yg tak sempat. Yup, mcm dah dijanjikan, hari nie aku nak share lah pasal birthday anak bongsu aku nie, Qistina Qaisarah binte Mohamed Abdul Hadi. Hahh amik ko... panjang nama dah mcm MRT kat Singapore.. Hehehehe. 

Actually, takderlah grand mana pon. Just a small simple birthday jer. Tak panggil2 org pon. Cuma family terdekat jer iaitu, my parents, my brother, si birthday girl, si kakak, si abg n me. K lah, nak celoteh panjang2 pon tak guna kan... mesti ramai dah naik malas nak baca dah pon. Hehehehe. K K..... 




The birthday surprise actually started from the 1st December ( a day b4 Sarah's actual birthday). Yup, ptg Isnin (1st Dec) tu, aku kluar ngan adik aku together dgn anak dara sulong gi fetch 'mambang' adik aku nie. Yup, sebenarnyer yg nak bagi present tu is my brother n 'mambang' dia (si L). Kita lepak lah kat Coffee Bean, relax2 mkn2 minum2 dulu b4 finally "L" handed over the paper bag of the birthday gift pada Sarah. Wahh masa tu bukan main excited muka si Sarah nie.. Yerlah, dia tak tau sebenarnyer yg 2nd tu birthday dia tapi tu lah dah hampir 3 minggu dia asik dok nyanyi lagu happy birthday pon... Heheheeh.

Dgn penuh semangat nyer, dia bukak paper bag tu... hah ngkoo.....!!!! Punya lah banyak present dia.... ader bag Sammie frm Samsonite, ader water bottle, ader stationary set, ader pencil box, ader buku ABC and ada baju dress ala2 Queen Elsa gitu.... So masa tu, mmg expression Sarah was so priceless lah. Tak pernah aku tgk muka dia yg terkejut kesukaan tu... Kalau nak tau mcm mana muka dia, pernah tak tgk America's Funniest Home Videos, bila anak2 kecik mat saleh dpt something yg mmg drg suka ... Haahh mcm tu lah muka dia dgn mulut melompong n mata terbeliak hehehehe.. tapi nie bukan terbeliak sbb terkejut nampak antu tau... Hehehehe. Mmg dia hepi lah senang ckp... 

On the 2nd Dec lak, mmg papa aku nak belanja mkn so sekali gus, celebrate birthday Sarah lah... Cake ice-cream dah dibooked pon..... Hahh nak tau kat ner kita surprise dia..??? 






Haahh nie lah gambar2 on Sarah's 4th Birthday. More of a family celebration lah. Mmg masa tu suka sgt dia dpt surprise cam tu.. heheheh... Siap asik berkibas2kan dress dia tu jer.. mcm konon2nyer dia tu princess gitu...... On dat day, yg takder cuma mr. husband jer sbb dia masih kat KL. Tak dpt cuti utk balik Singapore. Leave dia cuma approve on the 15th onwards jer. (Sorry yer mr. husband sbb terpaksa celebrate without u). Takper, nanti balik KL kita buat BBQ to celebrate belated birthday Sarah n mine too sbb aku nyer falls on the 10th Dec :D. Aku ader amik video masa kat Swensens tu... Kalau senang2, tgk n bagi LIKE lah yer... :)



K lah, hopefully terhiburlah dgn bebelan aku dlm citer birthday Sarah nie ek.. Hehehhe. Sehingga bertype lagi, stay tune for tomorrow post k.... Salam Sayang dari mommy;


xoxo <3<3<3


0 comments: