* GOOGLE+ FANS *

* FANS *

Thursday, March 6, 2014

~~ MCM BISKOT CHIPSMORE ~~




Hey hey hey.... heheheh. Dah mcm biskot chipsmore lah kan.. Kejap ader kejap takder.. hah nie dah ader balik. Hehehee. Bukannyer aper. Sibuk memanjang so takder lah masa nak update blog nie. 

Sebenarnyer takder lah citer sensasi yg nak disharekan tapi saja2 nak update blog yg dah sekian tebal habuk nyer nie. 

Cuaca lately nie panas jer kan. Aku rasa, area umah aku nie dah dekat 3-4 minggu takder ujan until 2 days back baru lah ujan lepas tu dah takder ujan lagi dah. Cuaca yg panas bahang nie, mesti ramai yg demam and batukkan. Kat dlm umah nie pon sama. Lepas satu2 yg kene. Dah mcm main passing parcel tau si wabak demam nie. Minum air jgn ckp lah, berbotol2 drinking water ah. Tapi tetap tak dpt stablekan temperature badan nie hah. 

Tapi tu lah, bab kata aku kan, "Biar kita org tua yg sakit, jgn anak2 yg sakit." Lagi2 kalau anak kecik. Aku nie bila bab si bdk kecik dlm umah nie sakit, aku mula lah risau tahap maxima. Tak sanggup ah tgk dia sakit. 

Aiseyman, takleh nak concentrate tgk citer Cinta Jangan Kau Pergi. Hehehe.. al maklum lah, ader Remy Ishak ooooo.... hehehe. Aku tgk dulu lah ek.. karang2 ader time aku sambung tulis lagi.


xoxo..... <3

0 comments: