* GOOGLE+ FANS *

* FANS *

Wednesday, January 2, 2013

~~ LAMA MENYEPI ~~

Waduh waduh waduh... lama betol tak berblogging kan. Sibuk sakan jer lah.... Anyway, takder lah aper2 yg menarik sangat untuk diblogkan. Cuma just nak share some picts n video jer lah. 
Today, budak2 dah mula skolah after hampir 2 bulan cuti kan. Routine aku, back to normal lah. Suma buat sendiri. Dulu ader budak2 nie, boleh jugak tolong2 aper yg patot. Now sendiri lah semua. Dah mcm maid+bangla tadi pagi.. Berpeloh2 kalahkan buruh kasar keje kat luar tau...!! Hehehehe.
Tahun lepas, ura2 nak masokkan si Qis nie to playschool tapi unfortunately sini takder. Pre-school bermula umur 4 tahun utk nursery. So alamatnyer kene tunggu lah tahun 2014... Hehehe... lagipon rasa2nyer mcm masih kecik si Qis nie. Yerlah, lahir tahun 2010 tapi umurnyer baru jer lepas 2 tahun. Al maklum, lahir bulan december. Kalau masok skolah, dia lah yg paling muda.. sbb suma dah cecah umur tu, dia jer yg blom. Best kan.. hehehehe.
K lah, nie ader lah a few picts taken ... Enjoyz the picts n videos k... ;)
GELAGAT ANAK2 KAT SUBANG PARADE:























VIDEO AT SUBANG PARADE:



Right in front of my crib.. New Year 2013.



So gitu lah citernyer.. nothing special lah.... Till then; Stay tuned.....;)

0 comments: